Autoritățile chineze au anunțat joi al 18-lea deces provocat de coronavirus, în timp ce cinci orașe din China, Ezhou, Huanggang și Wuhan, unde a izbucnit focarul, și Chibi și Zhijiang au intrat în carantină. Autoritățile au decis suspendarea transportului public, cinematografele, teatrele și cafenelele au fost închise. De asemenea, și Orașul Interzis, cel mai celebru monument istoric al Chinei, se va închide până la noi ordine din cauza epidemiei virale care a început să se răspândească în lume, a anunțat joi instituția. În cursul zilei de joi au fost confirmate și primele cazuri de coronavirus din Vietnam și din Singapore.

UPDATE 19. 35: Restricții de circulație au fost impuse și în orașele mai mici Chibi (sud-estul provinciei Hubei) și Zhijiang (în vestul provinciei Hubei), potrivit The Guardian.

UPDATE 18.45: Autoritatea sanitară din provincia Hebei din China a anunțat că un pacient infectat cu coronavirus a murit, ceea ce ridică bilanțul deceselor la 18 în China.
UPDATE 18.30: După ce patru pacienți chinezi din Scoția au fost testați pentru a se verifica dacă sunt infectați cu coronavirus, purtătorul de cuvânt al premierului Boris Johnson a spus că rezultatele sunt negative.
mai mult la  www.hotnews.ro

Lasă un răspuns