Oficiali americani consideră că adevărata dimensiune a focarului de virus Wuhan din China este de cel puţin cincizeci de ori mai mare decât admite regimul comunist şi că numai în centrele de cremare din oraşul Wuhan s-ar fi procesat 60.000 de cadavre pe lună în cele câteva luni de focar.

Vorbind la Fox News, un oficial al administraţiei Trump a declarat că „cifrele publicate de Republica Populară Chineză astăzi par imposibile din punct de vedere matematic”.

„Din nou, nu cunoaştem cifrele reale astăzi, dar este cert că cele aproximativ 80.000 de cazuri şi 4.000 de decese, raportate de propaganda Partidului Comunist Chinez nici măcar nu se apropie” de realitate, a adăugat oficialul.

Informaţiile obţinute de sateliţii americani arată centre funerare din Wuhan copleşite de numărul cadavrelor pe care le aveau de procesat. Oficialii sunt de părere că incineratoarele au funcţionat constant 24 de ore pe zi de când a început focarul.

Oficialul citat de Fox susţine că cele şapte centre de cremare din oraşul Wuhan ar avea o capacitate totală de procesare a cadavrelor de 2000 pe zi, cu un total lunar de 60 de mii.

Sursele comunităţii de informaţii au observat că, într-o perioadă de două săptămâni, între 23 martie şi 4 aprilie, familiilor din Wuhan le-au fost livrate peste 500 de urne zilnic la un singur centru de distribuire şi că sursele estimează numărul total al urnelor redate familiilor la 45 de mii.

Astfel că agenţiile de informaţii din SUA calculează că o estimare conservatoare a numărului deceselor ar fi 45.500 de cadavre incinerate în perioada focarului.

Cifra se potriveşte cu estimările evidenţiate de publicaţia The Washington Post la începutul acestei luni.

mai mult la /epochtimes-romania.com/

Lasă un răspuns